Ga naar zoekveld

Word partner

De EO bouwt, bouw met ons mee! Samen delen we van Gods liefde voor iedereen.

Wat kost een zakelijk lidmaatschap en wat gebeurt er met mijn lidmaatschapsgeld?

Een zakelijk lidmaatschap kost EUR 300,- per jaar. De EO is een ANBI wat betekent dat we afhankelijk zijn van giften. Jouw lidmaatschapsbijdrage komt binnen als gift en komt dus ten goede aan de missie van de EO. Maar daarmee maken we het ook mogelijk het platform verder uit te bouwen.

Hoe vaak kan ik andere ondernemers ontmoeten?

Ca. 4x per jaar organiseren we evenementen/ bijeenkomsten voor ondernemers. Dat varieert van groot tot klein. Van de EO-Jongerendag tot ronde tafel sessies speciaal voor ondernemers.

We hanteren geen vaste kalender, we kijken vooral naar wat actueel is. Dat wat we doen is vrijblijvend voor iedereen. Zo zit je nergens aan vast, maar kun je aanhaken bij wat jou aanspreekt en wanneer het jou uitkomt. 

Verder verbinden we ondernemers ook digitaal aan elkaar. ZO kun je netwerken en contact leggen buiten ons om.

Kan ik ook bijdragen aan specifieke projecten?

Zeker! Gaat je hart sneller kloppen van een specifiek project dan kun je altijd bijdragen. Dat kan financieel, gelabeld geld noemen we dat en dat draagt direct bij aan het gewenste project. Maar het is ook mogelijk in andere vormen. Je netwerk, jouw expertise, of goederen. Omdat onze projecten binnen onze missie breed georiënteerd zijn, betrekken we jou graag al in een vroeg stadium bij wat we doen. 

Word de EO niet geheel gefinancierd door de NPO?

De EO is onderdeel van het publiek bestel en daardoor krijgen wij een deel van wat we doen gefinancierd door de NPO. Maar veel van wat we doen, financieren wij uit eigen middelen. Bovendien vinden we het belangrijk om onderscheidend te blijven in onze identiteit. Juist deze initiatieven worden niet gefinancierd door de NPO. En daarom is jouw bijdrage zo ontzettend waardevol! Zodat onze missie gehoord blijft worden op het landelijke podium.

Kan ik ook eens sfeer proeven binnen het EO-ondernemersnetwerk?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom op een van onze evenementen. Neem contact op met Wilma Hiller of Koos van der Helm. Je bent heel welkom!

Ik heb een goed idee rondom de missie van de EO en zou graag in contact komen om dat te bespreken.

Wat tof! Voel je vrij om contact op te nemen met Wilma Hiller of Koos van der Helm. We maken graag kennis met je om te horen van jouw ideeën.