Ga naar zoekveld

Werken bij de EO

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Uniek kijkje achter de schermen bij de EO

"Het mooiste vind ik het contact met de mensen", zegt de een. "Het is heerlijk om met elkaar het geloof te leven", zegt de ander. En: "Als je eenmaal bent geweest, ben je verkocht!" Een grote groep vrijwilligers ondersteunt het werk van de EO op heel verschillende manieren: als gastvrouw of gastheer, door mee te werken aan gebruikerstesten, met gebed en met allerhande taken bij evenementen. Lijkt het je leuk om mee te werken als vrijwilliger? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Contactpersoon vrijwilligers

Mirjam Kotadiny

vrijwilligers@eo.nl

Amarillis Schep-van der Meijden

vrijwilligers@eo.nl

Wij zijn de EO

Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen over God en het volgen van Jezus. Verhalen die levens veranderen, mensen raken en in beweging brengen om in liefde met elkaar te leven. Daar gaan we voor! Onze vrijwilligers laten met hun gastvrijheid een stukje van die liefde zien.