Ga naar zoekveld

Werken bij de EO

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stages bij de EO

Ontdek jouw stageplek en solliciteer direct

De EO is een groot christelijk mediabedrijf waar dagelijks hard wordt gewerkt aan content voor allerlei platforms. Er is altijd ruimte voor een stagiair. Wil je schrijven, maken of produceren of wil je juist je inzetten op de afdeling marketing of communicatie, dan hebben we leuke mogelijkheden voor jou.

Je kent ons misschien door onze submerken, zoals BEAM, Visie of Eva. Of van onze radio & tv-programma’s of podcasts! Ontdek snel wat we doen én welke stageplekken op dit moment beschikbaar zijn. Zit jouw ideale vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar stages@eo.nl ter attentie van Lerna Kilarciyan. We gaan graag samen met jou op zoek naar mogelijkheden!

Tot en met 1 september kun je voor al je stagevragen terecht bij Marielle Kloosterhuis. Vanaf 2 september staat Lerna Cakmak weer voor je klaar. Benieuwd naar onze stagevacatures? Check dan onze stagevacatures op mediastages.nl

Vraag over een stage?

Mariëlle Kloosterhuis

06-50265021

marielle.kloosterhuis@eo.nl

Connect op LinkedIn

Wie zijn wij

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.