Ga naar zoekveld

Werken bij de EO

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stages bij de EO

Ontdek jouw stageplek en solliciteer direct

De EO is een groot christelijk mediabedrijf waar dagelijks hard wordt gewerkt aan content voor allerlei platforms. Er is altijd ruimte voor een stagiair. Wil je schrijven, maken of produceren of wil je juist je inzetten op de afdeling marketing of communicatie, dan hebben we leuke mogelijkheden voor jou.

Je kent ons misschien door onze submerken, zoals BEAM, Visie of Eva. Of van onze radio & tv-programma’s of podcasts! Ontdek snel wat we doen én welke stageplekken op dit moment beschikbaar zijn. Zit jouw ideale vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar stages@eo.nl ter attentie van Lerna Kilarciyan. We gaan graag samen met jou op zoek naar mogelijkheden!

Van 19 februari t/m 1 september neemt Elisjèva Kool de werkzaamheden van Lerna over ivm zwangerschapsverlof. Check onze stagevacatures op mediastages.nl

Vraag over een stage?

van 19 februari t/m 1 september

Elisjèva Kool

0634624751

stages@eo.nl

Wie zijn wij

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.