Ga naar zoekveld

Dick Goedhart draagt als ondernemer graag zijn steentje bij aan de EO-Jongerendag

5 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Wie zijn de bevlogen ondernemers die betrokken zijn bij de EO? Deze maand maak je in de rubriek 'Spot on' kennis met Dick Goedhart. Hij geeft antwoord op de vraag: waarom hij met zijn bedrijf helpt de EO-Jongerendag mogelijk te maken.

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen

15 jaar ondernemerschap heeft mij veel gebracht en dan heb ik het over meer dan alleen euro’s.

Ik onderneem met 2 compagnons. 3 kapiteins op 1 schip dus, maar wel met dezelfde uitgangspunten. En een daarvan is de uitspraak: “Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”. Van meet af aan was ‘geven’ een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf. Onderwijs én uitbreiding van het Koninkrijk van God zijn daarbij onze centrale thema’s.   

 En om die reden dragen we graag ons steentje bij aan de EO-jongerendag. Geweldig om daaraan bij te dragen, om de impact op jongeren te zien!

Bij ons op kantoor is “van kleine slokjes word je ook dronken” een gevleugelde uitspraak. Hoe mooi als meerdere ondernemers een ’slokje nemen” uit de begroting van de EO-jongerendag. 
Zodat er volledige focus kan zijn op de inhoud ervan i.p.v. de begroting.

Doe jij ook mee?

Wil jij ons alsjeblieft helpen deze bijzondere dag ook in juni 2024 mogelijk te maken? We denken graag samen met jou na over de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie! 

Vastgoedondernemer Aart Jan Verdoold
Vastgoedondernemer Aart Jan Verdoold

Deze keer stellen we je voor aan Art Jan Verdoold. Hij is directeur van een vastgoedbedrijf en hij is een oprichter van een stichting gericht op samenwerking met ontwikkelingsprojecten die werken met kinderen. Hij vertelt waarom hij mee wilt bouwen aan een hoopvolle samenleving.