Ga naar zoekveld

Vastgoedontwikkelaar Aart Jan Verdoold: 'Dankbaar draag ik mijn steentje bij'

5 september 2023 · Leestijd 2 min

Elke maand maak je in de rubriek 'Spot on' kennis met bevlogen ondernemers. Deze keer stellen we je voor aan Art Jan Verdoold. Hij is directeur van een bedrijf dat zich bezighoudt met beleggingen en ontwikkelingen in vastgoedprojecten. Daarnaast is hij oprichter van een stichting gericht op samenwerking met ontwikkelingsprojecten die werken met kinderen. Waarom bouwt hij in het EO-ondernemersplatform mee aan een hoopvolle toekomst?

'Hoop is de kunst om de muziek van de toekomst te horen. Geloof is de moed om vandaag op die muziek te dansen'

Geweldig om het beeld van een hoopvolle samenleving vast te houden en te verwezenlijken. Een hoopvolle samenleving heeft namelijk een doel, een gezamenlijke droom en een toekomst met perspectief. Weg van het individuele belang en het idee dat we alles uit dit leven moeten halen wat erin zit. Alsof ons leven een film is met alle gewenste scenes al dan niet met een happy end.

'Dankbaar draag ik mijn steentje bij'

Ik heb een bankier weleens horen zeggen: ‘Hoop is uitgestelde teleurstelling’. Vanuit zijn kader te begrijpen, maar het blijft arm. Hopen op een betere wereld is naïef zolang je één dimensionaal kijkt. Vanuit God gezien is hoop de zekerheid van de komst van Zijn Koninkrijk; een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.

Heerlijke gedachte dat deze wereld en ons leven niet het einde is van een goede of slechte film, maar uiteindelijk Zijn grote verhaal (History) en plan. Goed om deze werkelijkheid vast te houden in alles wat je denkt en doet. Met Peter Kuzmic zeg ik: Hoop is de kunst om de muziek van de toekomst te horen. Geloof is de moed om vandaag op die muziek te dansen.      

Dankbaar draag ik mijn steentje bij!

Ontmoet meer ondernemers

Sluit je aan bij het EO-ondernemersplatform

Ontmoet meer ondernemers

Ontdek waarom Daan, Gerrie, Alderik en anderen zich hebben aangesloten bij het zakelijke platform van de EO.