Ga naar zoekveld

Patrick Dobbelaar: "Onze God is een spectaculair God en ik hoop dat Zijn Koninkrijk meer en meer door zal breken in Nederland."

4 december 2023 · Leestijd 2 min

Dit is Patrick Dobbelaar. Patrick is 23 jaar getrouwd met Mariëlla, vader van 3 pubers. In het dagelijks leven is hij oprichter van een creatief bureau voor marketing en communicatie in Terneuzen en co-founder van een bedrijf, gespecialiseerd in employer branding en recruitment marketing. Lees mee waarom hij meebouwt aan onze missie.

‘Ik wil graag meebouwen aan een hoopvolle samenleving, omdat ik het iedereen van harte gun om het goede nieuws van Jezus te horen. Omdat ik geloof dat zijn Liefde en Zijn principes uiteindelijk een samenleving kan verbinden. En ik geloof dat hoop, geloof en liefde fundamentele bouwstenen zijn voor onze samenleving. Zonder hoop kunnen geloof en liefde niet groeien. En zoals ik jaarlijks meewerk in de Mission of Hope Latvia Outreach om hoop te brengen in Letland, zo vind ik dat in de Nederlandse samenleving even belangrijk.

Een spectaculair God

Ik bouw graag mee met de EO, want de EO heeft het platform en is in de positie om op een eigentijdse manier het Evangelie uit te dragen. In het klein, maar ook in het groot via mooie spectaculaire events. Onze God is een spectaculair God en ik hoop dat Zijn Koninkrijk meer en meer door zal breken in Nederland. Dat verrijkt de maatschappij, geeft het kleur, zin en een doel.’

Ontmoet meer ondernemers

Sluit je aan bij het EO-ondernemersplatform

Ontmoet meer ondernemers

Ontdek waarom Tjeerd, Simone, Chris Jan en anderen zich hebben aangesloten bij het zakelijke platform van de EO.