Ga naar zoekveld

Kom op 10 oktober naar de Masterclass AI

Speciaal voor ondernemers

9 augustus 2023 · Leestijd 2 min

AI & jij! Op dinsdag 10 oktober nemen EO en WebNL je mee in de wereld van Artificial Intelligence. Het is niet meer de vraag wanneer het komt. Het is er immers al volop en er komt veel op ons af de komende jaren rondom dit onderwerp.

Wat is het, wat kun je er mee? Wat zijn jouw kernwaarden als ondernemer en hoe pas je AI van daaruit toe in jouw business. Wat doe je wel en wat niet? Hoe kun je het ten goede inzetten in je eigen omgeving? Allemaal onderwerpen waar Joris, Pieter en Evert-Jan je in mee gaan nemen.

Tijdens deze middag inspireren we je hoe AI te gebruiken, kun je al je vragen stellen en ga je aan de slag met je eigen AI-kompas.

Deze toffe masterclass bieden wij jou gratis aan. Ben je zakelijk lid bij de EO, ben je uitgenodigd een introducé mee te nemen. Je kunt dat aangeven bij je aanmelding. Graag tot 10 oktober!

Programma

  • 13.00 - 13.30 uur / Inloop
  • 13.30 - 13.45 uur / Opening en welkom
  • 13.45 - 14.45 uur / De wereld van AI
  • 14.45 - 15.00 uur / Pauze
  • 15.00 - 16.30 uur / Introductie EO kompas + workshop eigen AI kompas
  • 16.30 - 17.00 uur / Wrap-up en afsluiting
  • 17.00 - 18.00 uur / Eten. Drinken. Netwerken.

Locatie

EO, Hilversum

Sprekers

Joris Cornielje

Joris is creative AI specialist bij de EO. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dat is knap, gezien de snelheid waarmee AI zich ontwikkelt. Joris wordt veelvuldig gevraagd als AI spreker bij (commerciële) bedrijven en binnen de NPO. Hij is tevens auteur op Frankwatching.

Pieter Struik

Pieter is oprichter en eigenaar van WebNL Creative Studios. Bij WebNL zetten ambitieuze professionals zich in om organisaties, mensen en merken mooier en beter te maken. Hij is tevens auteur van het boek 'Vriendschap' en betrokken lid van het zakelijk netwerk bij de EO.

Evert-Jan Ouweneel

Evert-Jan is cultuurfilosoof met een bijzondere interesse voor grote maatschappelijke ontwikkelingen in heden en verleden. Daarnaast is hij strategisch directeur bij het Leger des Heils en onderdeel van de Raad van Toezicht van de EO. Tevens spreekt hij regelmatig en is hij auteur van o.a. 'Godenstrijd'.

Aanmelden

We bieden plaats aan 100 personen. Vol is vol! Meld je aan via deze link.