Ga naar zoekveld

Kom op 1 februari naar de Masterclass Storytelling

Speciaal voor ondernemers

12 december 2023 · Leestijd 2 min

Op donderdagmiddag 1 februari nemen de EO en Herman Wegter je mee in de wereld van storytelling. Hoe kan je jouw verhaal als ondernemer goed vertellen en hoe neem je jouw medewerkers en klanten mee in jouw missie en visie?

Een goede leider, een goede ondernemer, is een goede storyteller

Waarom? Omdat storytelling de gemeenschappelijke taal van mensen is; de manier waarop wij verbinden, leren en veranderen. Dat betekent dat jij als ondernemer degene bent die het narratief bepaalt. Tijdens deze workshop neemt Herman je mee in de wondere wereld van storytelling. Je ervaart niet alleen de kracht en het belang van storytelling, maar krijgt ook concrete handvatten om zelf toe te passen als ondernemer. Om beter te worden in het vertellen van jouw verhaal, in het meekrijgen van mensen en het aantrekken en vasthouden van klanten, nieuwe medewerkers en stakeholders.

Ben je zakelijk lid bij de EO? Dan bieden we jou deze toffe masterclass gratis aan. Ook mag je kosteloos een introducé meenemen. Je kunt dat aangeven bij jouw aanmelding. Ben je niet aangesloten bij ons zakelijk platform? Dan is je investering €75,- (of word meteen lid!)

Graag tot 1 februari!

Programma

  • 13.00 - 13.30 uur / Inloop
  • 13.30 - 13.45 uur / Opening en welkom
  • 13.45 - 14.45 uur / Masterclass Storytelling
  • 14.45 - 15.00 uur / Pauze
  • 15.00 - 16.30 uur / Masterclass Storytelling
  • 16.30 - 17.00 uur / Wrap-up en afsluiting
  • 17.00 - 18.00 uur / Eten. Drinken. Netwerken.

Locatie

EO, Hilversum

Aanmelden

We bieden plaats aan 100 personen. Vol is vol! Meld je aan via deze link.

Spreker

Herman Wegter

Herman werkt als storytelling expert en is partner bij Jawel, trainingsbureau voor leiderschap- en teamontwikkeling. Hij werkte meer dan twintig jaar bij de EO als presentator, regisseur, eind- en hoofdredacteur. Herman is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van storytelling en organisaties, onder andere bij Nyenrode Business Universiteit. Volgend jaar komt bij uitgeverij Business Contact zijn boek uit: ‘Goed Verhaal! Succesvolle storytelling in 7 stappen’.