Ga naar zoekveld

Kom jij ook 1 november naar het seminar van Stichting Anders?

Lessen en principes namens een succesvol marktopschudder

5 september 2023 · Leestijd 2 min

Onze partner Stichting Anders, organiseert op 1 november haar jaarlijkse seminar. Dit jaar is het thema: ‘Keihard groeien, maar dan ANDERS’ met Michiel Muller.

Michiel is een rasondernemer en bekend van Picnic, Tango en Route Mobiel. Hij deelt deze avond zijn inzichten in groei, opschaling en maatschappelijke impact. Ook delen de oprichters van de voedselbank in Nederland, helaas ook een ‘supermarktketen’ die keihard is gegroeid, hun verhaal. 

De avond wordt georganiseerd door Stichting ANDERS Nederland. Met lokale stichtingen in Drechtsteden, Rotterdam, Eindhoven, Amstelland, Nijmegen, Den Haag en Rivierenwaard zorgt Stichting ANDERS samen met ondernemers voor de aller kwetsbaarsten in de samenleving. Stichting ANDERS verbindt lokale noden van kwetsbare mensen aan de producten/diensten/talenten van betrokken ondernemers die hiervoor in actie willen komen.

Vervolgens komen ook de hulpvragers zelf in actie voor een goede daad naar iemand anders. Zo bouwen we samen aan een groeiende beweging van geven. De sprekers werken belangeloos mee, omdat ook zij enthousiast zijn over de missie van ANDERS. De avond biedt inspiratie, mogelijkheden tot netwerken en uiteraard vertellen we over het werk van de stichtingen. De opbrengst van de avond komt ten goede aan het armoede bestrijdende werk van Stichting ANDERS

Datum

Woensdag 1 november, 2023

Locatie

Van der Valk Hotel Ridderkerk

Tijd

19:00-22:00 uur. Programma start om 19:30 uur

Entreeprijs

Reguliere kaarten kosten EUR 60,- p.s.

5 entreekaarten voor EUR 225,- p.s.

10 entreekaarten voor EUR 450,- p.s.

Exclusief voor EO-ondernemers biedt Stichting Anders de kaarten aan voor EUR 40,- p.s.

Aanmelden

Meer informatie over het programma of meteen aanmelden? Klik hier!