Ga naar zoekveld

Jos Kramer: " Er is een enorme honger onder jongeren naar het Evangelie."

1 juli 2024 · Leestijd 2 min

Jos en Karin Kramer: Wij hebben een administratie en advieskantoor genaamd Oamkb Veenendaal. Wij werken als franchisenemer voor Oamkb. Vanuit een stuk vakkennis ondersteunen wij ondernemers met hun administratie, fiscaliteiten, maar zeker ook met advies.

Sinds afgelopen jaar ondersteunen wij de EO als ondernemer. We hebben zelfs al mee mogen genieten bij de EO-Jongerendag. Dit keer niet als vrijwilliger, maar als businesspartner. Zelf ben ik pas op veel latere leeftijd tot geloof gekomen waardoor wij nogal een ommekeer hebben mogen maken in ons leven. In 2004 wandelde ik een kerk naar binnen. 2 jaar later kwam ook mijn vrouw tot geloof. 

Jaren hebben we mogen dienen bij kinderwerk, kinderplein op Opwekking, Royal adventure leider, jeugdleider bij Mozaïek en ook op de EO-Jongerendag. 
Nu mogen we diezelfde jongeren opnieuw ondersteunen, maar dit keer als ondernemers.

Karin en ik zien een generatie opstaan in gehoorzaamheid. Er is een enorme honger onder jongeren naar het Evangelie. Maar ook het besef van de noodzaak in Nederland om dit verhaal te vertellen. Het werk van de EO is hier essentieel in. En daar bouwen wij graag aan mee!

Wil je connecten met Jos? Dat kan via Linkedin.

Ontmoet meer ondernemers

Sluit je aan bij het EO-ondernemersplatform

Ontmoet meer ondernemers

Ontdek waarom Kees, Gerrie, Rens en anderen zich hebben aangesloten bij het zakelijke platform van de EO.