Ga naar zoekveld

Jacobine Melis: 'Samen komen we verder'

27 maart 2024 · Leestijd 2 min

‘Het is tien jaar geleden dat ik als “Pleeg & Juf” gestart ben met mijn onderneming. Ik wil graag meebouwen aan een hoopvolle samenleving, omdat ik geloof dat het belangrijk is dat we elkaar helpen en ondersteunen waar mogelijk. Samen komen we verder!

Onze dienstverlening richt zich met name op de zorg voor mensen met wonden van fysieke aard. Tegelijkertijd realiseren we ons goed dat veel mensen “gewond” zijn in de brede zin van het woord. Het is dan ook één van mijn passies om te verbinden, letterlijk en figuurlijk. Samen met mijn collega’s dragen we o.a. zorg voor geaccrediteerde cursussen, zodat we onze medische en para-medische collega’s kunnen ondersteunen met kennis en support op het gebied van wond- en compressiezorg. Naast het lesgeven, ondersteunen we ook praktisch en verzorgen we o.a. de wonden van mensen die geen toegang hebben tot de reguliere gezondheidszorg. 

'Mijn bron is God'

Ik ben me heel bewust van het feit dat mijn bron van inkomsten niet datgene is wat ik doe. Mijn bron is God, die mij de energie, gezondheid en talenten geeft om te mogen doen wat ik doe. 

We zijn dankbaar voor de initiatieven die leiden tot samenwerking en versterking, dat is een belangrijke reden waarom ik zakelijk partner ben bij de EO. Wellicht hebben we elkaar al ontmoet tijdens de masterclass “Storytelling” afgelopen februari. Of ga ik je binnenkort (opnieuw) tegenkomen. Ik ben dan zeker benieuwd naar jouw verhaal!’

Ook meebouwen aan EO & Ondernemers? Klik hier!