Ga naar zoekveld

"Ik ben inmiddels al behoorlijk op mijn plek binnen de EO!"

Daniëlle van den Bor, Programmamaker / Regisseur

11 november 2021 · Leestijd 3 min

Vertel eens. Wie ben je en wat doe je bij de EO?

"Ik ben Daniëlle van den Bor, sinds 1 juni in dienst als programmamaker/regisseur TV. Geboren en getogen in het pittoreske Spakenburg ;) 37 jaar, getrouwd en trotse moeder van 2 dochters. Inmiddels loop ik alweer zo’n 16 jaar rond binnen het televisiewereldje en heb ik aan veel verschillende programma’s/projecten mogen meewerken. De kans om bij de EO aan de slag te gaan heb ik met beide handen aangegrepen. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en de verhalen die raken vastleggen vind ik een enorme uitdaging, maar ook heel leuk om te doen."

De kans om bij de EO aan de slag te gaan heb ik met beide handen aangegrepen!

Hoe kijk je terug op je eerste weken bij de EO?

"Als een zeer warm welkom. Dat begon al voordat ik überhaupt in dienst was met de gesprekken die we hebben gehad. Anja Smit is (en Herman Wegter) mijn leidinggevende en heeft me gelukkig al behoorlijk wegwijs gemaakt binnen het pand en in de systemen. Thanks Anja! Inmiddels al heel wat nieuwe mensen mogen leren kennen. Zelfs binnen het EO-gebouw kon ik tijdens de corona- en vakantieperiode wel wat mensen ‘live’ ontmoeten en anders ging het via Teams ook prima. Erg fijn! In de eerste week had ik al gelijk een draaidag als regisseur voor Soep Sores en Soelaas dus ik kon gelijk van start. Daarnaast ben ik betrokken bij het maken van een docu voor 3Lab ‘widowchicks’ (werktitel) als regiebegeleider en camjo. En er komen nog wat nieuwe projecten aan. Ik ben inmiddels al behoorlijk op mijn plek binnen de EO."

Welke gebeurtenis in je (werkende) leven is belangrijk voor je geweest?

"De reisprogramma’s die ik heb mogen maken. Dat heeft voor veel persoonlijke ontwikkeling gezorgd. En het moment dat ik mijn grote liefde Jan Wout ontmoette in 2013. Na een zeer heftige periode in mijn leven was hij de persoon die mijn hart weer een sprongetje liet maken. Liefde overwint alles! Die liefde mochten we bezegelen met een huwelijk op Ibiza, echt geweldig was dat.

Waar kunnen we jou voor wakker bellen?

"Om mijn koffer te pakken voor een tripje richting Ibiza, heerlijk vind ik het daar! En anders gewoon lekker laten slapen hoor, met 2 kleine kinderen hou ik van nachtrust."

Collega worden van Daniëlle?

Ben je enthousiast geworden van Daniëlles verhaal, en zou je met haar willen samenwerken bij de EO? Check hieronder de vacatures die momenteel openstaan en wie weet maak jij binnenkort gave content met Daniëlle!

Bekijk alle EO vacatures