Ga naar zoekveld

Bastiaan Hulsbos: 'Door hoop word je optimistisch en heb je een doel'

15 februari 2024 · Leestijd 2 min

Deze keer stellen we je voor aan Bastiaan Hulsbos. Bastiaan is getrouwd met Anne en vader van 2 dochters, van 2,5 jaar en 11 maanden. Bastiaan is freelance meercamera regisseur via zijn eigen bedrijf. Ook bedenkt hij (programma)concepten en decors en werkt hij impressies uit in 3D of zelfs in 4D.

Als persoon én ondernemer draag ik graag bij aan het creëren van een hoopvolle samenleving. Hoop geeft mensen positieve energie. Door hoop word je optimistisch en heb je een doel. De meest waardevolle vorm van hoop die gedeeld kan worden met anderen, vind ik de boodschap van Gods liefde en de belofte van een betere toekomst met Hem.

Ik streef ernaar om een hoopvolle boodschap aan de kijker over te brengen

In mijn rol als meercamera regisseur streef ik ernaar om deze hoopvolle boodschap aan de kijker over te brengen. Dit geldt uiteraard met name voor de christelijke concerten en kerkdiensten die ik mag regisseren. Hierbij stel ik bijvoorbeeld de vragen: hoe kunnen we een zo breed mogelijk publiek bereiken en natuurlijk zoveel mogelijk boeien met de beelden? Ik denk ook graag inhoudelijk mee. Zo hoop ik niet alleen dat zoveel mogelijk mensen de boodschap van hoop zullen horen, maar juist ook tot zich laten doordringen.

Om die reden probeer ik met het team ook steeds technisch en creatief de grenzen te verleggen. Zo maakten we een uitzending waarbij we live zongen en spraken vanuit maar liefst 7 verschillende kerkgebouwen tegelijk. We gebruikten een oude in onbruik geraakte kerk als decor. Hier stonden o.a. de muzikanten. De kerken konden bij elkaar ‘binnenkijken’ d.m.v. verschillende videoverbindingen. Een primeur in Nederland.

Het is prachtig dat wij als ondernemers gezamenlijk dit doel delen

Ik probeer in mijn werk dus zoveel mogelijk mijn creativiteit en passie te verbinden met het streven naar een hoopvolle samenleving. Het is prachtig dat wij als ondernemers gezamenlijk dit doel delen en op onze eigen unieke manier bijdragen aan een samenleving vol hoop!

Ook meebouwen aan EO & Ondernemers? Klik hier!