Ga naar zoekveld

Werken bij de EO

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stagiair ICT Servicedesk

36 uur | Hilversum

Else van Velzen (EO)

Ben jij op zoek naar een interessante en leerzame ICT Servicedesk stage? Lees dan snel verder!

Afdeling ICT-Servicedesk is verantwoordelijk voor de ICT-dienstverlening binnen de Evangelische Omroep. De afdeling bestaat uit de Servicedesk, Systeem- en Netwerkbeheer en Telecom. Belangrijk detail is dat de EO werkt met Apple-computers en telefoons.

Wat ga je doen?
Je draait mee met alle werkzaamheden van de Servicedesk. Je helpt de collega’s van de EO met hun ICT vragen. Dit kan van alles zijn over het officepakket of een update van de laptop of telefoon. Ook kun je denken aan: hardware- en software-installatie, gebruiksondersteuning, documenteren van oplossingen en overige werkzaamheden Daarnaast doe je mogelijk af en toe klussen voor de hele afdeling.

Wat zoeken we in jou:

  • Je bent zelfstandig, sociaal, leergierig en geïnteresseerd in ICT;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met meer dan alleen Microsoft;
  • We verwachten dat je een opleiding volgt op (minimaal) MBO-niveau;
  • We verwachten dat je respect hebt voor dat waar de EO voor staat.

Waarom stagelopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode

Het gaat om een stage van 36 uur. De start is per januari /februari 2021 tot en met juni 2022. In overleg zijn andere uren en data mogelijk. De stagevergoeding is € 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan hieronder! Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar stages@eo.nl.

Vraag over deze stage?

Else van Velzen (EO)

06-48148384

stages@eo.nl

Reageer direct

Persoonlijke informatie

We accepteren PNG, JPG, en JPEG bestanden.

Motivatie *

Schrijf jouw motivatie... *

CV *

We accepteren PDF, DOCX, JPG en PNG bestanden.