Ga naar zoekveld

Werken bij de EO

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stagiair grafisch vormgeven bij BEAM

36 uur | Hilversum

Else van Velzen (EO)

Kan jij uit de voeten met headers, stamps, thumbnails en andere vormgevingsdingen? Wil je vanaf februari 2022 meedraaien in een jong team dat op elk sociaal platform aanwezig is, keihard werkt en zich vol passie inzet voor hun doelgroep? Dan is deze vacature absoluut voor jou!

WAT DOE JE:

Je denkt actief mee tijdens brainstorms, houdt onze social media bij, ontwikkelt vormgeving voor nieuwe rubrieken en zorgt er uiteraard voor dat onze site, Instagramfeed en magazine er fantastisch uitzien. Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn!

Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

WAT ZOEKEN WE:
Onze ideale stagiair is creatief, leergierig, sociaal en heeft ervaring met grafische vormgeving of volgt een opleiding in die richting (liefst derde- of vierdejaars). Affiniteit met het christelijk geloof is een must. Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen vanaf 7 februari 2022. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.

WAT BIEDEN WIJ:

  • VRIJHEID: Bij BEAM is er ruimte om nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan
  • BEGELEIDING: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden
  • MONEY: Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week. Ook kan je gebruik maken van een MacBook en een Adobe-pakket.
  • BREED AANBOD: Magazine, socials, video's, evenementen, site, nieuwe concepten: Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jouw talentenpakket past

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan online voor 1 december 2021 (eerder = beter)door middel van je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Wilke Stuij. Wil je meer informatie? Stuur gerust een mailtje via stages@eo.nl.

Vraag over deze stage?

Else van Velzen (EO)

06-48148384

stages@eo.nl

Reageer direct

Persoonlijke informatie

We accepteren PNG, JPG, en JPEG bestanden.

Motivatie *

Schrijf jouw motivatie... *

CV *

We accepteren PDF, DOCX, JPG en PNG bestanden.