Ga naar zoekveld

Werken bij de EO

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Online Redactiestagiair Nederland Zingt

Hilversum

Medewerker recruitment

Else van Velzen

Heb jij een passie voor online redactie én voor muziek? Dan is het nu je kans om dit te combineren in een superleuke stage bij de EO. Voor het programma Nederland Zingt zijn wij op zoek naar een enthousiaste redactiestagiair die ons wil komen versterken. We zijn op zoek naar zowel HBO- als MBO-studenten. De werkzaamheden worden op jouw capaciteiten aangepast.

Wat ga je doen?
In je stage ga je aan de slag op de online redactie van Nederland Zingt. Je monteert muziekvideo’s en plaatst deze op de website, socials en op YouTube. Daarnaast ga je op zoek naar mooie verhalen bij christelijke liederen en nieuwe christelijke muziek om te delen. Ook mag je zelf op pad om te draaien met een camera om mensen of artiesten te interviewen.

Wie zoeken wij?

- Je bent een enthousiaste journalist in opleiding die affiniteit heeft met christelijke muziek
- Je bent creatief, niks is jou te gek
- Je schrijft met gemak leuke teksten
- Je bent leergierig
- Enige ervaring met een camera bedienen is een pré

Wat is Nederland Zingt?
Nederland Zingt is hét christelijke muziekprogramma van de NPO. Het wordt al jaren door de EO gemaakt. In het programma zingen we samen mooie liederen. Op onze website plaatsen we de liederen die we uitzending en delen we nieuwe christelijke muziek. Daarnaast hebben we een YouTube-kanaal met veel trouwe abonnees.

Stageperiode
Wij zijn per september op zoek naar een stagiair tot ongeveer eind januari. Maar als jij een kortere of langere stage zoekt, is dat bespreekbaar! Wij hebben een stagevergoeding van €250,- op basis van 36 uur per week.

Interesse?
Je kan online solliciteren op deze stage t.a.v. Tirza van der Graaf. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een mailtje via stages@eo.nl.

Vraag over deze stage?

Else van Velzen

06-48148384

stages@eo.nl

Reageer direct

Persoonlijke informatie

We accepteren PNG, JPG, en JPEG bestanden.

Motivatie *

Schrijf jouw motivatie... *

CV *

We accepteren PDF, DOCX, JPG en PNG bestanden.