Ga naar zoekveld

Werken bij de EO

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

HR Recruitment stage

Hilversum

Medewerker recruitment

Else van Velzen

Wil jij jouw interesse in mensen inzetten om nieuw talent te ontdekken? Wil jij jouw creativiteit gebruiken om pakkende vacature teksten te schrijven en ben jij op zoek naar een stage bij een superleuk mediabedrijf? Dan hebben wij een hele leuke stageplek voor jou!

Wat ga je doen?
Samen met ons recruitment team ga je onderzoeken welke middelen we kunnen inzitten om nieuwe collega’s te vinden voor onze vacatures. Je hebt een ondersteunende rol bij het maken van afspraken met nieuw talent en je helpt mee met nog beter maken van onze onboarding! Daarnaast hebben wij nog veel meer leuke projecten waar je aan mee mag werken en zijn we natuurlijk benieuwd wat jij graag wilt leren en daarin willen we graag de ruimte bieden.

Herken jij jezelf in dit profiel?
- Je volgt een opleiding op het gebied van HR;
- Recruitment heeft je interesse;
- Je vindt het leuk om in een klein team samen te werken;
- Je bent flexibel, geïnteresseerd en enthousiast! 

Waarom stagelopen bij de EO?
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf met televisie, radio, bladen, online content en evenementen. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om samen verhalen te vertellen over Gods liefde voor iedereen.

Stageperiode en stagevergoeding
Wij zijn per september op zoek naar een stagiair, de duur van de stage is in overleg. De stagevergoeding is €250,- bruto per maand op basis van 36 uur.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden? Je kan hieronder online solliciteren. Heb je vragen of wil je nog meer weten? Stuur ons dan gerust een mailtje via stages@eo.nl.

Vraag over deze stage?

Else van Velzen

06-48148384

stages@eo.nl

Reageer direct

Persoonlijke informatie

We accepteren PNG, JPG, en JPEG bestanden.

Motivatie *

Schrijf jouw motivatie... *

CV *

We accepteren PDF, DOCX, JPG en PNG bestanden.