Ga naar zoekveld

Werken bij de EO

De EO (Evangelische Omroep) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Communicatie/Event stagiair jubileum EO Metterdaad

Hilversum

Medewerker recruitment

Else van Velzen

Heb jij zin in een afwisselende en uitdagende stage? Waarbij je bezig bent met het schrijven van teksten, maar ook meehelpt met het regelen van diverse events? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Wat ga je doen?

  • Voorbereidingen EO Metterdaad op de Nederland Zingt Dag (meedenken collectemoment, tekst programmaboekje schrijven, etc.)
  • Voorbereidingen voor een evenement met onze partnerorganisaties: denk aan het helpen met het draaiboek, de uitnodigingen en de inrichting van de ruimte
  • Diverse geschreven uitingen in Visie en ons jubileummagazine
  • Helpen bij de voorbereidingen van onze jubileumuitzending
  • Je mag veel doen en leren en wordt echt onderdeel van ons team.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je krijgt energie van dingen plannen en regelen;
  • Je aarzelt niet om de telefoon te pakken voor interviews of het regelen van dingen;
  • Je hebt een passie voor het schrijven van teksten;
  • Je houdt van de hectiek rondom events!

Nog even over ons: 
EO Metterdaad zet zich in voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al 50 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp. EO Metterdaad is een stichting en een media-afdeling van de Evangelische Omroep. Via diverse media, zoals televisie, online en print werven wij fondsen voor projecten die wij in beeld brengen. We doen dat in een team met zo’n 12 professionals. We werken nauw samen met een netwerk van meer dan honderd christelijke hulporganisaties die veel ervaring hebben in het werkveld. Bij EO Metterdaad werk je in de dynamiek van de media en vanuit de zingeving van ontwikkelingshulp. We bestaan dit jaar 50 jaar en we zoeken jou om ons te ondersteunen bij de voorbereidingen van dit jubileum!

Stageperiode:
Wij zoeken vanaf 5 september een stagiaire voor minstens 3 maanden. De startdatum is bespreekbaar! De stagevergoeding bedraagt €250,- per maand op basis van 36 uur. 

Interesse?
Je kan online solliciteren op deze baan t.a.v. Nienke Bakker. Heb je vragen, stuur dan gerust een mailtje naar stages@eo.nl. 

Vraag over deze stage?

Else van Velzen

06-48148384

stages@eo.nl

Reageer direct

Persoonlijke informatie

We accepteren PNG, JPG, en JPEG bestanden.

Motivatie *

Schrijf jouw motivatie... *

CV *

We accepteren PDF, DOCX, JPG en PNG bestanden.