Stagiair Facilitaire Dienst

32 uur - 36 uur | Hilversum

Else van Velzen (EO)

Als stagiair aan de slag in een dynamisch omroepbedrijf! Ga jij de uitdaging aan?

Het bedrijf De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds en creatief mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling en kwaliteit van medewerkers. We zijn gehuisvest in een prachtig monumentaal gebouw in Hilversum. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.

De afdeling Het facilitaire team bij de EO bestaat uit 7 mensen. Dit team is verantwoordelijk voor een heel breed takenpakket: hospitality, huisvestingsbeleid, veiligheid (ook rondom programma’s), cateringservices, schoonmaak, groenonderhoud en gebouw- en technisch onderhoud.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage werk je mee met alle dagelijkse werkzaamheden op de facilitaire afdeling. Hieronder zie je daarvan een greep. Je hebt daarnaast de ruimte om je eigen onderzoek of opdracht uit te voeren. Het onderwerp hiervoor bepalen we in overleg met jou.

  • Werken met een FMIS (Topdesk)
  • Beveiligingsverzoeken verwerken (aanvragen etc)
  • Interne klanten helpen met vraagstukken
  • Bezettingsgraadmetingen uitvoeren
  • Kwaliteitschecks uitvoeren mbt uitbestede werkzaamheden (schoonmaak, catering, beveiling, groenonderhoud)
  • Meekijken/meewerken aan receptie en in de postkamer

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een echte dienstverlener, met oog voor kwaliteit.
  • Je toont initiatief en bent klantgericht ingesteld.
  • Je volgt een passende opleiding, bijvoorbeeld HBO Facility Management, en bent tweede- of derdejaars student.

Waarom stage lopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode

Het gaat om een stage van 32-36 uur. De start is per september 2021 tot en met februari 2022. In overleg zijn andere data mogelijk. De stagevergoeding is € 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan hieronder t.a.v. Lilian Kraaijeveld! Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar stages@eo.nl.

Vraag over deze stage?

Else van Velzen (EO)

06-48148384

Reageer direct

Persoonlijke informatie

We accepteren PNG, JPG, en JPEG bestanden.

Motivatie *

Schrijf jouw motivatie... *

CV *

We accepteren PDF, DOCX, JPG en PNG bestanden.