Ga naar zoekveld

Hulpvraag | EO nieuwsbrief | april

24 april 2024 · Leestijd 2 min

Voor de nieuwsbrief van april hebben wij de volgende hulpvragen.

Hulpvraag Stichting ANDERS

Hulpvraag van Sanne, een jonge meid van 12 die na de zomer naar de middelbare school gaat in Uithoorn. Straks moet ze elke dag ruim een uur met het openbaar vervoer reizen. Dan wil ze graag bereikbaar zijn voor haar ouders. Daarom zijn we op zoek naar een mobiele telefoon voor Sanne. Heeft u een goede mobiele telefoon liggen?

Ben jij degene die Sanne kan helpen?

Het team van Stichting ANDERS Amstelland biedt graag hoop en perspectief. Wie doet er mee? Neem contact op met regioleider Koen Persoon via amstelland@stichtinganders.nl of laat een berichtje achter op de website.

Hulpvraag Stichting ANDERS Foodvalley

Stichting ANDERS is een organisatie die hoop en licht wil schijnen in het leven van mensen die in armoede leven. Gedreven vanuit liefde voor God en haar medemens. Heel specifiek dagen we ondernemers in de commerciële sector uit om een stukje van hun producten/diensten/talenten beschikbaar te stellen voor mensen in de samenleving die dát echt keihard nodig hebben. 

Afgelopen periode is er in de Foodvalley hard gewerkt om Stichting ANDERS te ontwikkelen en op te starten. We hebben bijna alles gereed om van start te gaan: de financiën, een locatie, een gedreven regioleider en een groeiend aantal partners dat ons wil ondersteunen bij het verwezenlijken van de ANDERS-missie. Namelijk samen bouwen aan een beweging van geven. Wat nog ontbreekt, is één bestuurslid om ons team compleet te maken en officieel van start te gaan. Daarom zoeken wij jou!

Maak jij het verschil?

Wil jij je talenten inzetten voor een goed doel en samen opstaan tegen de armoede in de regio Foodvalley? Neem je leiderschaps- en financiële ervaring mee of wil je deze ontwikkelen? Neem dan contact op met onze regioleider, Endryetta van Ginkel, door te mailen naar evanginkel@stichtinganders.nl of laat een berichtje achter op de website (bekijk daar ook een uitgebreidere profielbeschrijving onder vacatures). 

Woon je niet in de regio Foodvalley en ben je enthousiast, kijk dan op onze website voor de andere (startende) regio’s.

Bestuur