Ga naar zoekveld

Alexander en Eliza Keur over hun avontuur samen met God

22 april 2024 · Leestijd 2 min

Wij zijn Alexander en Eliza Keur, woonachtig in de regio Haarlem. In het dagelijks leven geef ik leiding aan een internationaal Freight Forwarding bedrijf. Ik ben door mijn vrouw in aanraking gekomen met het christelijk geloof en heb in 2011 op Opwekking een keuze voor Jezus gemaakt.

Toen is er een avontuur gestart met God van persoonlijke transformatie en van daaruit om mee te bouwen aan een hoopvolle samenleving. God riep mij om het verschil te maken in de transportwereld en van daaruit steunen we verschillende lokale en internationale projecten en bidden we dagelijks met een team om Gods voorziening, bescherming en liefde voor onze omgeving.

Jesus Today

Daarnaast ben ik samen met mijn vrouw een initiatief gestart waarmee zoveel mogelijk mensen het goede nieuws van Jezus Christus kunnen delen en ontvangen d.m.v. het platform en App van Jesus Today. Deze App kan door elke christen worden gedownload, waarbij hij of zij zijn getuigenis kan opnemen en d.m.v. visitekaartjes met een QR-code zijn of haar unieke getuigenis kan delen met de wereld. Voor meer informatie over het complete verhaal van onze reis om geloof en business te combineren kun je deze video checken: Alexander • Opwekking begint met een aanraking van God.

Wil je connecten met Alexander, dat kan via Linkedin.

Ook meebouwen aan EO & Ondernemers? Klik hier!